loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 431
يکشنبه 10 اسفند 1398 زمان : 14:43

سوپ جو یکی از سوپ‌های سنتی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لذیذی دارد. به جهت دارا بودن مواد متنوع، این سوپ می‌تواند تامین کننده بخش زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. از مزایای دیگر این سوپ کاهش جذب مواد مضری مانند چربی از دستگاه گوارش است. مواد تشکیل دهنده این سوپ اغلب آب مرغ، جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است.

طرز تهیه کله جوش خوشمزه
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 69
  • بازدید کننده امروز : 44
  • باردید دیروز : 31
  • بازدید کننده دیروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 211
  • بازدید ماه : 793
  • بازدید سال : 12553
  • بازدید کلی : 31253
  • کدهای اختصاصی